Seuraa Etera

Hartela myi puolet Kauppakeskus Ristikosta Eteralle

Lehdistötiedote   •   Loka 26, 2015 10:00 EET

Etera on ostanut Rakennusosakeyhtiö Hartelalta puolet Helsingin Konalassa sijaitsevasta Kauppakeskus Ristikosta.

Ristikon pitkään jatkunut kehitystyö on nyt saatu päätökseen, ja uudet tilat avautuivat asiakkaille lokakuun alkupuolella. Ristikko on toteutettu Hartwallin entiseen logistiikkakeskukseen, jonka korkeavarasto on muodostunut Konalan maamerkiksi. Ristikko käsittää yhteensä n. 13 500 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja noin 340 autopaikkaa. Ristikon tilat on nyt lähes täyteen vuokrattu. Ristikon edelliset vaiheet avautuivat vuosina 2008 ja 2009.

”Kauppakeskus Ristikko on alueellisesti merkittävä kauppakeskus, ja uudet palvelut ja toimijat lisäävät sen vetovoimaa entisestään. Sijoittajana olemme erittäin tyytyväisiä kohteen ankkureiden pitkiin sopimuksiin”, sanoo Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta.

”Olemme saaneet talon täyteen hyviä vuokralaisia, hyvän sijoittajakumppanin ja luotua vanhalle pullovarastolle uuden elämän, joten voimme olla ylpeitä Ristikosta”, kommentoi Rakennusosakeyhtiö Hartelan Kiinteistöliiketoiminnan johtaja Tapio Rantanen.

Kauppakeskus Ristikon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät palvelut päivittäiseen asiointiin ankkureinaan mm. K-Supermarket Konala ja Pitäjänmäen Apteekki. Toinen kerros täydentää oivallisesti Konalan palvelutarjontaa, ja sieltä löytyy mm. Luhta Outlet. Ristikon kolmanteen ja neljänteen kerrokseen muutti Reippailuhalli Huimala. Huimala hyödyntää erinomaisesti Konalan ns. Sinisen kuution mahdollisuudet ja tarjoaa huimat elämykset nuorille ja varttuneemmillekin asiakkaille.

Finnish Property Partners Oy (FPP) toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.

Lisätiedot

Rakennusosakeyhtiö Hartela, johtaja Tapio Rantanen, puh. 050 516 5292, tapio.rantanen@hartela.fi
Eläkevakuutusyhtiö Etera, kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta, puh. 040 732 5577, timo.sotavalta@etera.fi

Etera – Tässä ajassa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. etera.fi kertoo enemmän.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti