Seuraa Etera

Eteran yhtiökokous hyväksyi Eteran ja Ilmarisen yhdistymissuunnitelman

Lehdistötiedote   •   Syys 12, 2017 15:30 EEST

Eläkevakuutusyhtiö Eteran ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi suunnitelman Eteran ja Ilmarisen yhdistymisestä. Etera ja Ilmarinen aikovat yhdistyä 1.1.2018.

Eteran ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi 12.9.2017 Eteran ja Ilmarisen hallitusten esityksen sulautumisesta. Yhtiöt muodostavat yhdistyessään vakavaraisen ja kustannustehokkaan työeläkeyhtiön, jolla on alan kilpailukykyisimmät asiakasedut. 

”Yhdistymisen myötä tavoitteena on kirittää koko työeläkealaa. Tämä tavoite on helppo allekirjoittaa sekä henkilökohtaisesti että kaikkien eteralaisten puolesta”, Eteran toimitusjohtaja Stefan Björkman sanoo.

Eteran ja Ilmarisen hallitukset hyväksyivät yhdistymissopimuksen kesäkuussa. Kilpailu- ja kuluttajavirasto on lausunnossaan 31.8.2017 todennut, ettei se näe kilpailuoikeudellista estettä sulautumiselle. Ilmarisen yhtiökokouksen on määrä päättää yhdistymisestä ylimääräisessä yhtiökokouksessaan 14.9.2017. Yhdistyminen vaatii vielä Finanssivalvonnan luvan.

Yhdistämällä Eteran ja Ilmarisen vahvuudet tavoitteena on rakentaa innovatiivinen ja ketterä, tässä ajassa elävä palveluyritys, joka tarjoaa entistä laadukkaammat ja monipuolisemmat palvelut.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Stefan Björkman p. 050 63219, stefan.bjorkman@etera.fi

Lue lisää

Etera ja Ilmarinen yhdistyvät - asiakkaat hyötyvät parantuvasta kustannustehokkuudesta

Etera – Tässä ajassa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. etera.fi kertoo enemmän.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti