Seuraa Etera

Etera sijoitti rakennusalan työvoimavuokraukseen erikoistuneeseen Bolt.Worksiin

Lehdistötiedote   •   Touko 04, 2017 10:00 EEST

Etera on tehnyt yli miljoonan euron sijoituksen rakennusalan työvoimavuokraukseen erikoistuneeseen Bolt.Worksiin. 

Bolt.Worksin (entinen Briko Oy) uusi Bolt-mobiilipalvelu tekee rakennusalan henkilövuokrauksesta helppoa ja nopeaa. Mobiilipalvelu yhdistää rakennusalan työnantajat suoraan työntekijöihin ja helpottaa rekrytointia ja työvoimavuokrausta. Palvelu antaa työntekijöille mahdollisuuden itse hallita työaikataulujaan.

Bolt.Works tavoittelee nopeaa kasvua ja sitä vauhdittaakseen Etera on tehnyt yritykseen yli miljoonan euron sijoituksen. Sillä Etera sai Bolt.Worksista 19,9 prosentin omistusosuuden.

”Etsimme jatkuvasti sijoitussalkkuumme yhtiöitä, jotka uuden teknologian avulla pyrkivät muuntamaan ja tehostamaan perinteisempien toimialojen liiketoimintamalleja. Bolt.Worksin dynaamisella johdolla ja asiantuntevalla hallituksella on hyvät edellytykset hakea voimakasta kasvua toimimalla uudella tavalla”, Eteran yrityssijoitusjohtaja Sauli Hämäläinen sanoo.

Etera sijoittaa aktiivisesti Suomeen. Eteran 6,3 miljardin euron sijoituksista noin 40 prosenttia on kotimarkkinoilla. Etera sijoittaa Suomeen erityisesti yrityssijoitusten sekä kiinteistö- ja muiden reaalisijoitusten kautta.

Mobiilipalvelu haastaa rakennusalan vanhat toimintatavat

Bolt-mobiilipalvelu yhdistää rakennusalan työnantajat ja -tekijät mahdollisimman oikeudenmukaisesti ja läpinäkyvästi. Se haluaa poistaa vuokratyövoiman välittämisestä välikädet. Työnantaja lähettää työkutsun suoraan sopivalle työntekijälle, jolloin saadaan tekijöitä nopeammin työmaalle. Työntekijä päättää itse koska tekee töitä ja kenelle.

”Haluamme kehittää koko alaa paremmaksi, vahvistaa keikat nopeammin asiakkaalle ja tehostaa alan toimintaa kaikissa vaiheissa”, sanoo Bolt.Worksin toimitusjohtaja Tommi Hämäläinen.

Uudella mobiilipalvelulla työnantaja ja -tekijä voidaan saattaa yhteen ilman turhia välikäsiä. Bolt-mobiilipalvelu näyttää työntekijöidensä saamat arviot asteikolla 1-5. Hyvät arvosanat saaneille työmiehille voidaan maksaa parempaa palkkaa ja työnantajat saavat varmasti hyviä työntekijöitä.

”Rakennusalalla on jatkuva ongelma työn ja työvoiman kohtaamisen kanssa. Myös vuokratyövoiman kohtelu on paikoitellen kirjavaa. Boltin tavoitteena on tarjota uusi tapa kehittää koko alan työllistämisen malleja”, Tommi Hämäläinen sanoo.

Lue lisää:

Bolt.Worksille merkittävä kasvusijoitus ja uusi nimekäs hallitus

Lisätiedot

Sauli Hämäläinen, yrityssijoitusjohtaja, Etera, p. 050 568 6900, sauli.hamalainen@etera.fi
Tommi Hämäläinen, toimitusjohtaja, Bolt.Works, p. 044 054 4036, tommi.hamalainen@bolt.works

Etera – Tässä ajassa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. etera.fi kertoo enemmän.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti