Seuraa Etera

Etera myi Tilkan sairaalan kiinteistön eQ Hoivakiinteistöille

Lehdistötiedote   •   Marras 13, 2017 09:00 EET

Eläkevakuutusyhtiö Etera on myynyt kulttuurihistoriallisesti merkittävän Tilkan sairaalan kiinteistön eQ Hoivakiinteistöille.

Helsingin Pikku Huopalahdessa sijaitseva Tilkan sairaalan kiinteistö toimi alun perin keskussotilassairaalana. Tilkan sairaalan kiinteistö peruskorjattiin kokonaisuudessaan vuosina 2007–2009. Nykyään kohteessa toimii muun muassa Esperi Care Oy:n pääkonttori sekä eri hoiva- ja terveyspalveluyksiköitä. Tilkan sairaalan vuokrattava pinta-ala on noin 10 000 m2.

”Tilkka on ikoninen rakennus, joka keskeiseltä sijainniltaan ja toimijoiltaan on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta terveys- ja hyvinvointialan toimijoiden klusterista. Etera on tehnyt arvokasta työtä rakennuksen kehittämisestä, ja jatkamme sitä työtä yhdessä Tilkassa toimivien terveystoimijoiden kanssa tulevaisuudessakin”, toteaa eQ Hoivakiinteistöiden sijoitusjohtaja Jennifer Eloheimo.

”Tilkan sairaala on kansallisesti merkittävä kiinteistö, ja on ollut etuoikeus saada olla kehittämässä sitä. Olemme erityisen iloisia siitä, että uudeksi omistajaksi löytyi tämän toimialan kohteisiin erikoistunut kotimainen sijoittaja”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo.

Myyjän neuvonantajina toimivat Mrec Oy ja asianajotoimisto Hannes Snellman. Ostajan neuvonantajana toimi Roschier.

Lisätiedot 

Kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta, Etera, p. 040 732 5577, timo.sotavalta@etera.fi

Sijoitusjohtaja Jennifer Eloheimo, Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt, p. 050 547 3660, jennifer.eloheimo@eq.fi


eQ Hoivakiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka omistaa laajasti hoiva-, terveys- ja yhteiskuntakäyttöön tarkoitettuja kiinteistöjä. Rahaston strategia on pitkäaikainen kiinteistönomistus ja tavoitteena on luoda pitkäaikaiset, hyvät ja kestävät asiakassuhteet vuokralaisiin. Rahaston sijoittajat ovat suomalaisia säätiöitä, instituutioita ja yksityishenkilöitä. Rahaston kiinteistöomaisuuden arvo on tällä hetkellä noin 680 miljoonaa euroa, joka oli sijoitettu 144 kiinteistöön Suomessa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. etera.fi kertoo enemmän.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti