Seuraa Etera

Etera julkaisee tiedot huomattavista liiketoimistaan

Lehdistötiedote   •   Syys 23, 2016 13:00 EEST

Finanssivalvonta on luovuttanut työeläkeyhtiöiden huomattavia ja poikkeuksellisia liiketoimia koskevat asiakastiedot medialle. Etera julkaisee jatkossa tiedot myös omilla verkkosivuillaan.

Etera julkaisee verkkosivuillaan tiedot huomattavista liiketoimistaan asiakasyritystensä kanssa. Kaikki yli miljoonan euron liiketoimet raportoidaan etera.fi:ssä kuukausittain.

”Eteran raportoimat liiketoimet ovat kiinteistökauppoja, rakennusurakoita ja yritysrahoitusta, jotka on solmittu kaupallisin ehdoin”, Eteran toimitusjohtaja Stefan Björkman sanoo.

Eläkeyhtiöt raportoivat huomattavista ja poikkeuksellisista liiketoimistaan Finanssivalvonnalle kuukausittain. Finanssivalvonta luovuttaa medialle Helsingin hallinto-oikeuden päätöksen perusteella työeläkeyhtiöiden huomattaviksi ja poikkeuksellisiksi katsomiansa liiketoimia koskevat asiakastiedot. Muiden kuin huomattavien ja poikkeuksellisten liiketoimien osalta Finanssivalvonta on hakenut Helsingin hallinto-oikeuden päätökseen muutosta korkeimmasta hallinto-oikeudesta.

Liite

Eteran huomattavat liiketoimet 2011–2016, pdf

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Stefan Björkman, p. 050 63219, stefan.bjorkman@etera.fi

Lue lisää

Fivan uutinen 16.9.  
Fivan uutinen 20.9.  

Etera – Tässä ajassa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. etera.fi kertoo enemmän.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti