Seuraa Etera

Stefan Björkman: ​Sinullakin on työhuone Pasilassa

Blogikirjoitus   •   Syys 12, 2016 11:00 EEST

Avasimme juuri Työhuone Pasilan ovet. Idea on hyvin yksinkertainen: asiakkaillamme on työhuone Pasilassa. Kyllä, on. Katutasossa, kirjaimellisesti kymmenen metriä raitiovaunupysäkiltä. Haluamme, että talostamme ja sijainnistamme on käytännön hyötyä myös asiakkaillemme eli talon omistajille.

Tila elää tässä ajassa

Olemme toteuttaneet Työhuoneen yhdessä kumppaneidemme kanssa. Kiitos on paikallaan Elisalle, Haltonille ja Iskulle sekä muille, jotka ovat yhdessä kanssamme suunnitelleet, ajatelleet ja rakentaneet. Ja sitoutuneet kehittämään tässä ajassa elävää tilaa.

Samalla meille syntyi paikka, missä voimme havainnoida ja jopa tutkia asiantuntija- ja toimistotyön kehittymistä. Se kiinnostaa meitä sekä työhyvinvoinnin että kiinteistösijoittamisen näkökulmasta. Co-working on iso trendi maailmalla. 

Ennakkoluuloton sijoitus työyhteisöön

Myös tämän vuoden Työkykypalkinnon tuomari innostui ns. asiantuntijatyöstä. Työmarkkinakonkari Lasse Laatunen hieman yllätti meidät ja valitsi tiukassa kisassa voittajaksi nuoren oululaisen arkkitehtitoimiston Kanttia2.

Häneen teki vaikutuksen erityisesti se, että nuori, parinkymmenen hengen yritys oli palkannut yhdeksi työyhteisön jäseneksi päätoimisen valmentajan johtajan sijasta. Ennakkoluuloton sijoitus työyhteisön toimivuuteen näyttää tuottavan palkinnon lisäksi tulosta.

Parhaat käytännöt jakoon

Prosessin aikana Lujatalon tiimi ehdotti, että jakaisimme palkintojen ja diplomien lisäksi itse substannssitietoa. Eli parhaat käytännöt jakoon. Näin teemme. Webinaari järjestetään. Kiitos ideasta.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti